Podle typu

Vyberte instituci podle typu

Zrnková Káva Online

Jste milovníci kvalitní kávy? Pak jste na správné adrese - nabízíme portál pro pravé kávové connoisseurs. Ať již hledáte kvalitní zrnkovou kávu k nákupu online anebo nejlepší kavárnu v okolí. Všechny instituce naleznete na mapě, v katalogu anebo použitím hledání.

Přejeme příjemné chvíle u šálku Zrnkové Kávy.cz!

Café Burdet Club Café s.r.o. WWW.PRODEJKAVY.CZ Chillis Café Palačinkárna Cafe & Creperie Meloni

WWW.PRODEJKAVY.CZ

www: https://www.prodejkavy.cz
E-mail: info@prodejkavy.cz
Telefon:+420 734 215 588
Fax: +420
Adresa: Chelčického 95/13A
České Budějovice
37001

WWW.PRODEJKAVY.CZ

Značková káva a značkový čaj, kávovary a příslušenství. Mletá káva, zrnková káva, arabika i robusta - to vše najdete v našem E-shopu za výhodné ceny. Káva v podech/kapslích (E.S.E i PADS, Lavazza Blue, Lavazza a modo mio, Tassimo, Nespresso), čokolády, čaje, kávovary pro domácnost, kanceláře a segment HORECA. Značky káv Alfredo, Brao caffe, Bristot, Corsini, Dallmayr, J.J. Darboven, De Roccis, Gullo Caffé, Hausbrandt, Illy, Lavazza, Locarno, LuCaffé, Melitta, Minges, MokaMO caffe, Mövenpick, Musetti, New York Caffé, Pellini, Piazza d´Oro, Schirmer, Segafredo, Starbucks, Tonino Lamborghini, Vergnano. Značky čajů Dilmah, Eilles, Pickwick a Kvetoucí čaje - zvláštnost, kterou potěšíte nejen své blízké. V nabídce naleznete i kávovary Faema, Cimballi, Lira, Astoria, Jura, Nivona, Gaggia, Lavazza Blue, Lavazza Modo Mio, Tassimo a Nespresso. Široká nabídka příslušenství a údržby, chemie na čištění a odvápnění, změkčovače vody, mlýnky na kávu, kávovarů, porcelánové šálky, sklenice, cukry, oplatky, mandle, sirupy Monin. Potřeby pro baristy - tampery, džezvy, kartáčky, odměrky, zásuvky na mletou kávu a další. Kompletní program kávy To Go.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Pražená káva z Eshopu

obrazek Připadá Vám objednávat si čerstvou zrnkovou kávu přes internet zbytečné. Prodej čerstvě pražené kávy z Eshopů s kávou má i své výhody. Více ...

Doporučujeme

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.